Home Menu Around the wine Booking Group Meal Good Gifts Welcome Family Customers' Opinion Newsletter Access Map

Open :
Tuesday - Saturday: lunch & dinner
Sunday, Monday: closed
123 rue de Paris
94220 Charenton le Pont

Métro Line 8 Station "Liberté"
Phone: +33(0)1.43.96.09.09

Contact Photos

logo fait maisonOur dishes are all "homemade", ie elaborated from raw products.
The freshness of our kitchen can also impose certain breaks, which is why we publish our card for each service.

 

  Bistrot Menu  
Starter + Main Course or Main Course + Dessert 32,50 €
Starter + Main Course + Dessert
Drink Formula: 1 Kir + 1 glass of wine or 1/2 bottle of mineral water + 1 coffee +9,60 €
  Starters  
Huîtres de Marennes d'Oleron / 12,50 €
"Fine de Claire" Servie par 6
Salade Fraîcheur à la Féta / 10,50 €
Concombre, Tomate, maïs & petits croûtons
Oeuf Cocotte à notre façon / 10,50 €
crème de champignon & matignon de légumes
Croustillant de Chèvre / 11,50 €
Compotée d'oignons & Méli-Mélo de salade
Terrine de Campagne / 10,50 €
au cognac & chutney d'oignons
Duo d'Avocat & Rillette de poissons / 10,50 €
marinade aux Herbes & Bouquet de salades
  Main Courses  
Filet mignon de Porc rôti, / 20,50 €
Boulgour aux légumes, créme de chorizo-poivrons
Thon Albacore en sésame / 22,50 €
"cuit en Aller & retour" & poêlée de légumes
Pavé de rumsteak poêlée / 20,50 €
sauce au poivre & pomme grenaille
Rognon de veau poêlé / 22,50 €
crème de moutarde à l'ancienne, purée au beurre
Quenelle de brochet / 20,50 €
créme de Crustacés, Riz Noir vénéré
Beef tartare, prepared in our own way, green salad /  20,50 €
Mijoté de Veau à la Tomate / 20,50 €
Olive & Carotte, Riz basmati
Farandole végétarienne / 18,50 €
Gaspasho - Œuf cocotte - Poêlée de légumes

Suggestions of Epicurus
Beef Rib Aubrac for two, with pepper sauce and fries with a knife 62 €
Plate of cheese and mesclun salad 14,50 €

  Market Menu  
Only lunch except weekends and holidays, until exhaustion. Limited quantity.
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
Served with 1 glass of wine or a half bottle of mineral water and 1 coffee
  Main Courses  
Mardi: Paupiette de veau
jus de cuisson & purée au beurre
Mercredi: Onglet de veau
sauce au bleu et purée au beurre
Jeudi: Bavette de boeuf
sauce au poivre & purée au beurre
Vendredi : Filet de dorade rôti
sauce Vierge & riz noir Vénéré

Children's Menu 12 €
Served with a fruit juice
Escalope de volaille poêlée et frites maison
Fruit juice

* Our ice creams, sorbets and Baba are elaborated by the ice cream master Compagnie des Desserts

 

Net price, service included.