Home Menu Booking Menu des Fêtes 2021 Family Meal Business Meal Good Gifts Welcome Family Customers' Opinion Newsletter Around the wine Access Map

Open :
Tuesday - Saturday: lunch & dinner
Sunday, Monday: closed
123 rue de Paris
94220 Charenton le Pont

Métro Line 8 Station "Liberté"
Phone: +33(0)1.43.96.09.09

Contact Photos

logo fait maisonOur dishes are all "homemade", ie elaborated from raw products.
The freshness of our kitchen can also impose certain breaks, which is why we publish our card for each service.

 

Bistrot Menu
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
Starter + Main Course + Dessert 31,50 €
Drink Formula: 1 Kir + 1 glass of wine or 1/2 bottle of mineral water + 1 coffee +8,80 €
Starters 10,50 €
Huîtres de Marennes Oléron "Fine de Claire N°3" servies par 6
Crevettes roses et bouillon à la citronnelle, légumes croquants
Velouté de potimarron & Eclats de Chataîgnes
Oeuf Cocotte d'Ile de France, poêlée de Champignons et créme de Champignons
Gravlax de saumon & marinade Gingembre, zeste de Kumbawa
Bone marrow and sauce Vigneronne
Terrine de chevreuil à l'Armagnac et confiture de raisins
Port duck foie gras and mango coulis (+6 €)
Clin d'œil avec notre foie gras: Gaillac cuvée Frisson d'Automne 2020 Domaine Carcenac - 6.50€ 12cl
Main Courses 20,50 €
Filet de Bar rôti et sauce vierge, ratatouille
Côte de Cochon poêlé et sauce Grand mère, gratin Dauphinois
Pavé de Rumsteack rôti et Sauce au Poivre, Pommes de terre Grenailles
Thon Albacore "cuit en aller et retour" en croûte de sésames, Duo de choux, réduction Balsamique
Beef tartare, prepared in our own way, green salad
Rognon de veau poêlé et sauce Bercy, Purée de Pomme de terre
Traditionnelle Blanquette de Veau, carottes et champignons, riz pilaf
Entrecôte d'Aubrac env.300grs, sauce au poivre vert et frites au Couteau (+8 €)
Desserts 10,50 €
Cheese duo, Brie de Melun and Comté, hodgepodge of salad
Onctueux de Mascarpone, compoté de mangue et ananas, Amande effilées
Mille-feuilles Traditionnel du Bistrot
Tarte fine à l'Ananas rôtis, Sorbet Coco
Fluffy chocolate and its ganache
Mandarine Pochée, sirop aux épices Douce et Génoise à l'Orange
Traditional Profiterole and hot chocolate sauce
Palette of Ice Creams or Sorbets * "Vanilla, Coffee, Chocolate and Strawberry, Raspberry, Lemon and Mango"
Vanille, café, Chocolat, Mûre, Fraise, mangue et Citron vert

Suggestions of Epicurus
Beef Rib Aubrac for two, with pepper sauce and fries with a knife 58 €
Plate of cheese and mesclun salad 13,50 €
Coffee and its delicacies 8 €

Market Menu
Only lunch except weekends and holidays, until exhaustion. Limited quantity.
Starter + Main Course or Main Course + Dessert 20 €
Served with 1 glass of wine or a half bottle of mineral water and 1 coffee
Starter
Entrée du Marché
Main Course
Plat du Marché
Dessert
Dessert du Marché

Children's Menu 12 €
Served with a fruit juice
Escalope de volaille, frites maison
Coupe de glace, deux boules
Fruit juice

* Our ice creams, sorbets and Baba are elaborated by the ice cream master Compagnie des Desserts

 

Net price, service included.