Home Menu Booking Family Meal Business Meal Good Gifts Welcome Family Customers' Opinion Newsletter Around the wine Access Map

Open :
Tuesday - Saturday: lunch & dinner
Sunday, Monday: closed
123 rue de Paris
94220 Charenton le Pont

Métro Line 8 Station "Liberté"
Phone: +33(0)1.43.96.09.09

Contact Photos

logo fait maisonOur dishes are all "homemade", ie elaborated from raw products.
The freshness of our kitchen can also impose certain breaks, which is why we publish our card for each service.

 

Bistrot Menu
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
Starter + Main Course + Dessert 31,50 €
Drink Formula: 1 Kir + 1 glass of wine or 1/2 bottle of mineral water + 1 coffee +8,80 €
Starters 10,50 €
Gaspacho Andalou, Brisure de Fêta
Duo de Saumon en Gravalax & Haddock fumé, marinade aux zestes de citron vert
Tarte fine d'asperges verte et créme fraîche citronnée, mesclun de salade
Burrata Fumée & Tomates à l'anciennes et pignons de pins, Réduction balsamique
Oeuf Cocotte d'Ile de France, créme d'Ail des Ours & Oeuf de Lump
Tartare d'avocats au Coriandre & Ségments d'Agrumes, pomme Granny Smith
Terrine de Volailles au cognac et chutney de carottes au cumin
Port duck foie gras and mango coulis (+8 €)
Main Courses 20,50 €
Thon Albacore en croûte de sésame "cuit en aller et retour", Boulgour et réduction balsamique
Beef tartare, prepared in our own way, green salad
Filet de Dorade rôti & créme de Champignons, Choux blanc Braisé au cumin
Rognon de veau poêlé et crème de moutarde à l'Ancienne, Purée de Pomme de terre
Dos de Lieu noir rôti & Marinade Exotique, Purée de patate douce
Suprême de volaille mariné au citron vert & coriandre, jus de cuisson et Pommes rôties
Bourguignon de Taureau servis en Cocotte, Carottes et Riz pilaf
Entrecôte de Veau et beurre persillé, frites maison (+8 €)
Desserts 10,50 €
Cheese duo, Brie de Melun and Comté, hodgepodge of salad
Gaspacho de fruits rouge et Sorbet Mûre
Traditional Profiterole and hot chocolate sauce
Baba au Rhum "bien arrosé", raisin au Sirop & crème chantilly*
Moelleux au chocolat, compotée d'Ananas et citronnel gingembre
Coupe Gourmande aux Fraises & coulis de fruits rouges
Mille-feuilles ganache au chocolat
Palette of Ice Creams or Sorbets * "Vanilla, Coffee, Chocolate and Strawberry, Raspberry, Lemon and Mango"
Vanille, café, Chocolat, fraise & Mangue, framboise et Citron vert

Suggestions of Epicurus
Entrecote d'Aubrac Env.300Grs, frite maison et sauce au poivre (ou Menu Bistrot  +10 €) 30,50 €
Beef Rib Aubrac for two, with pepper sauce and fries with a knife 59,50 €
Plate of cheese and mesclun salad 13,50 €
Coffee and its delicacies 8,50 €
Cocktail Signature: Le Baltic Secret (Vodka Fair Quinoa, créme Cassis, limonade, citron vert) 16cl 11,50 €

Market Menu
Only lunch except weekends and holidays, until exhaustion. Limited quantity.
Starter + Main Course or Main Course + Dessert 20 €
Served with 1 glass of wine or a half bottle of mineral water and 1 coffee
Starter
Entrée du Marché
Main Course
Plat du Marché
Dessert
Dessert du Marché

Children's Menu 12 €
Served with a fruit juice
Escalope de volaille poêlée et frites maison
Coupe de glace, deux boules
Fruit juice

* Our ice creams, sorbets and Baba are elaborated by the ice cream master Compagnie des Desserts

 

Net price, service included.