Home Menu Booking Family Meal Business Meal Good Gifts Welcome Family Customers' Opinion Newsletter Around the wine Access Map

Open :
Tuesday - Saturday: lunch & dinner
Sunday, Monday: closed
123 rue de Paris
94220 Charenton le Pont

Métro Line 8 Station "Liberté"
Phone: +33(0)1.43.96.09.09

Contact Photos

logo fait maisonOur dishes are all "homemade", ie elaborated from raw products.
The freshness of our kitchen can also impose certain breaks, which is why we publish our card for each service.

 

Bistrot Menu
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
Starter + Main Course + Dessert 31,50 €
Drink Formula: 1 Kir + 1 glass of wine or 1/2 bottle of mineral water + 1 coffee +8,80 €
Starters 10,50 €
Huîtres de Marennes Oléron verte "Fine de Claire N°3" servies par 6
Œuf Cocotte d'Ile de France, Volaille & crème de Bleu d'Auvergne
Gravalax de Saumon & Créme citronnée à l'Aneth
Velouté de Champignon, petits croûtons au thym
Crumble de fenouil & Haddock poché, graine de Moutarde
Feuilleté de queues d'écrevisses et julienne de légumes, crème de crustacés
Terrine de Veau au poivre mignonnette et confiture d'oignon rouge
Port duck foie gras and mango coulis (+6 €)
Main Courses 20,50 €
Dos de Saumon rôti et sauce Soja, Purée de Patate Douce
Suprême de Volaille fermier rôti, créme de parmesan et Gratin de Macaroni
Filet de dorade rôti, Beurre d'agrumes et Taboulé de légumes frais
Rognon de Veau poêlé et crème de moutarde à l'Ancienne, Pomme Purée
Rumsteck Pavé and Pepper Sauce, Potato Grenaille
Beef tartare, prepared in our own way, green salad
Traditionnelle Blanquette de Veau servie en cocotte, riz Basmati
Entrecôte d'Aubrac env.300grs, sauce au Foie gras (+6,50 €)
Desserts 10,50 €
Cheese duo, Brie de Melun and Comté, hodgepodge of salad
Moelleux au Choco-coco et son sorbet
Traditional Profiterole and hot chocolate sauce
Mille-feuille Traditionnel du Bistrot
L'Octobre Rose du Bistrot
Tarte fine aux Pommes façon Tatin, Glace Vanille Bourbon
Figues rôties au miel et son sorbet mûre, crumble
Palette of Ice Creams or Sorbets * "Vanilla, Coffee, Chocolate and Strawberry, Raspberry, Lemon and Mango"
Vanille, café, Chocolat, Mûre, Fraise, Mangue et Citron vert

Suggestions of Epicurus
Beef Rib Aubrac for two, with pepper sauce and fries with a knife 56,50 €
Plate of cheese and mesclun salad 13,50 €
Coffee and its delicacies 8 €

Market Menu
Only lunch except weekends and holidays, until exhaustion. Limited quantity.
Starter + Main Course or Main Course + Dessert 20 €
Served with 1 glass of wine or a half bottle of mineral water and 1 coffee
Starter
Entrée du Marché
Main Course
Plat du Marché
Dessert
Dessert du Marché

Children's Menu 12 €
Served with a fruit juice

* Our ice creams, sorbets and Baba are elaborated by the ice cream master Compagnie des Desserts

 

Net price, service included.