HomeA la carte Photos Booking Access Map

Open :
Tuesday - Saturday: lunch & dinner
Sunday, Monday: closed
123 rue de Paris
94220 Charenton le Pont

Métro Line 8 Station "Liberté"
Phone: +33(0)1.43.96.09.09

For the kids Contact

logo fait maisonOur dishes are all "homemade", ie elaborated from raw products.
The freshness of our kitchen can also impose certain breaks, which is why we publish our card for each service.

 

Bistrot Menu
Starter + Main Course or Main Course + Dessert 25,50 €
Starter + Main Course + Dessert 30 €
Drink Formula: 1 Kir + 1 glass of wine or 1/2 bottle of mineral water + 1 coffee +8 €
Starters 10 €
Croustillant de Boudin noir et Pomme Granny, méli-mélo de salade
Velouté du Marché et petits croûtons
Terrine d’émincé et foie de volaille, confiture d’oignons rouges
Feuilleté de Queues d’écrevisses, crème de crustacés et Julienne de Légumes
Tartare de Lingue , CItrons confits et câpres
Oeuf d’île de France en Cocotte, Crème de ¨Poireaux et dès de chorizo
Asperges Blanches Française « juste pochées », sauce Vierge
Port duck foie gras and mango coulis (+4,50 €)
Main Courses 20 €
Dos de Cabillaud, tombée de poireaux et coulis de poivrons
Veal kidney, Meaux mustard cream, mashed potatoes
Beef tartare, prepared in our own way, green salad
Pavé de Veau poêlé, beurre à l'ail et Semoule
Aile de Raie Pochée, Ratatouille de légumes et créme de Camembert
Pavé de Rumsteack et sauce au poivre, Pomme de Terre Rôties
Curry d'agneau ananas et courgettes Servi en cocotte
Entrecôte d'Aubrac (env. 300grs), sauce au poivre, échalote confite et frites au couteau  (+6,50 €)
Desserts 9 €
Cheese duo, Brie de Melun and Comté, hodgepodge of salad
Rum baba and whipped cream *
Traditional Profiterole and hot chocolate sauce
Pannacotta aux arômes de café
Fluffy chocolate and its ganache
Tartelette Tatin aux Pommes et glace Coco
Mille-feuille Traditionnel du Bistrot
Minestrone de Fruits frais et sorbet Mangue
Palette of Ice Creams or Sorbets * "Vanilla, Coffee, Chocolate and Strawberry, Raspberry, Lemon and Mango"
Vanille, café, Chocolat et Fraise, Framboise et Citron

Suggestions of Epicurus
Le Royal Mandarine (crémant blanc de blanc et Napoléon impériale) 15cl 8,80 €
Beef Rib Aubrac for two, with pepper sauce and fries with a knife 56,50 €
Plate of cheese and mesclun salad 13,50 €
Coffee and its delicacies 8 €

Market Menu 20 €
Only lunch except weekends and holidays, until exhaustion. Limited quantity.
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
Served with 1 glass of wine or a half bottle of mineral water and 1 coffee
Starter
Profiterole de Chevre frais et confiture de Fruits rouges
Main Course
Filet de Bar rôti, huile d'olive & zestes d'agrumes, fenouil croquant
Desserts
Dessert du Marché
Tartelette aux fraises

Children's Menu 12 €
Served with a fruit juice
Poultry cutlet, fries with a knife
Ice cream or sorbet *

* Our ice creams, sorbets and Baba are elaborated by the ice cream master Compagnie des Desserts

 

Net price, service included.