Home Menu Booking Family Meal Business Meal Good Gifts Welcome Family Customers' Opinion Newsletter Around the wine Access Map

Open :
Tuesday - Saturday: lunch & dinner
Sunday, Monday: closed
123 rue de Paris
94220 Charenton le Pont

Métro Line 8 Station "Liberté"
Phone: +33(0)1.43.96.09.09

Contact Photos

logo fait maisonOur dishes are all "homemade", ie elaborated from raw products.
The freshness of our kitchen can also impose certain breaks, which is why we publish our card for each service.

 

Bistrot Menu
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
Starter + Main Course + Dessert 31,50 €
Drink Formula: 1 Kir + 1 glass of wine or 1/2 bottle of mineral water + 1 coffee +8,80 €
Starters 10,50 €
Tartare de saumon, Croquant de Granny & Concombre
Burrata Crémeuse & Tomate d'Antan, Réduction balsamique
Huîtres de Marennes Oléron "Fine de Claire N°3" servies par 6
Gaspacho à l'Andalouse, Pignons de pins torréfiés
Oeuf Cocotte d'Ile de France, créme de Foie gras et poitrine fumée
Tartare d'avocats à la Coriandre & Ségments d'Agrumes, pomme Granny Smith
Terrine de Taureau aux Aromates et confit d'Oignons rouges
Port duck foie gras and mango coulis (+8,50 €)
Main Courses 20,50 €
Suprême de volaille Jaune rôti, jus de cuisson
Thon Albacore en croûte de sésame "cuit en aller et retour", Boulghour & réduction balsamique
Beef tartare, prepared in our own way, green salad
Dos de Lieu Noir rôti, Sauce Vierge et Purée de Patate Douce
Pièce du boucher et sauce au Poivre, pommes de terre Grenailles
Filet de Dorade rôti, crème de Coriandre aux citrons & Poêlée de légumes
Foie de Veau Français poêlé et crème de moutarde à l'Ancienne, Purée de Pomme de terre
Entrecôte de Veau et sauce au poivre, frites maison (+8 €)
Desserts 10,50 €
Cheese duo, Brie de Melun and Comté, hodgepodge of salad
Baba au Rhum et raisins blonds & crème chantilly*
Coupe Onctueuse aux Fraises & coulis de fruits Exotiques, crumble
Moelleux au chocolat, caramel laitier & Chantilly
Tarte fine aux Pommes caramélisées & Marmelade de Pêches
Gaspacho de fruits Exotiques, Sorbet Mangue
Traditional Profiterole and hot chocolate sauce
Palette of Ice Creams or Sorbets * "Vanilla, Coffee, Chocolate and Strawberry, Raspberry, Lemon and Mango"
Vanille, café, Chocolat, Framboise, Mangue & Citron vert

Suggestions of Epicurus
Entrecote d'Aubrac Env.300Grs, frite maison et sauce au poivre (ou Menu Bistrot  +10 €) 30,50 €
Beef Rib Aubrac for two, with pepper sauce and fries with a knife 59,50 €
Plate of cheese and mesclun salad 13,50 €
Coffee and its delicacies 8,50 €

Market Menu
Only lunch except weekends and holidays, until exhaustion. Limited quantity.
Starter + Main Course or Main Course + Dessert 20 €
Served with 1 glass of wine or a half bottle of mineral water and 1 coffee
Starter
Entrée du Marché
Main Course
Plat du Marché
Dessert
Dessert du Marché

Children's Menu 12 €
Served with a fruit juice
Escalope de volaille poêlée et frites maison
Coupe de glace, deux boules
Fruit juice

* Our ice creams, sorbets and Baba are elaborated by the ice cream master Compagnie des Desserts

 

Net price, service included.