Home Menu Booking Family Meal Business Meal Good Gifts Welcome Family Customers' Opinion Newsletter Around the wine Access Map

Open :
Tuesday - Saturday: lunch & dinner
Sunday, Monday: closed
123 rue de Paris
94220 Charenton le Pont

Métro Line 8 Station "Liberté"
Phone: +33(0)1.43.96.09.09

Contact Photos

logo fait maisonOur dishes are all "homemade", ie elaborated from raw products.
The freshness of our kitchen can also impose certain breaks, which is why we publish our card for each service.

 

  Bistrot Menu  
Starter + Main Course or Main Course + Dessert 32,50 €
Starter + Main Course + Dessert
Drink Formula: 1 Kir + 1 glass of wine or 1/2 bottle of mineral water + 1 coffee +9 €
  Starters  
Huîtres de Marennes d'Oleron / 12,50 €
en "Fine de Claire N°3" servies par 6
Terrine de Campagne / 10,50 €
au cognac & sauce tartare
Gaspacho de Cresson / 10,50 €
& poire pochée
Queues d'écrevisse flambées / 11 €
et crémeux de patate douce au lait de coco
Œuf d'ile de France / 10,50 €
et crème de figue, émincé de lard poêlé
Burrata crémeuse / 11,50 €
Salade de pastèque tomate, pignons de pin torréfiés
  Main Courses  
Filet mignon de porc rôti / 20,50 €
et frites de polenta, crème d'aubergine
Saumon en "aller & retour" / 20,50 €
au sésame et petits légumes, sauce safranée
Rognon de veau poêlé / 22,50 €
créme de Moutarde à l'ancienne
Filet de Rouget rôti / 20,50 €
à la Sauge et fenouil braisé
Pavé de Rumsteak poêlé / 20,50 €
Grenailles au thym et sauce au poivre
Beef tartare, prepared in our own way, green salad /  20,50 €
Sauté d'agneau / 22,50 €
au citron et au romarin, riz Pilaf
Farandole végétarienne / 18,50 €
Gaspacho - Œuf cocotte - Poêlée de légumes

Suggestions of Epicurus
Beef Rib Aubrac for two, with pepper sauce and fries with a knife 62 €
Plate of cheese and mesclun salad 14,50 €

  Market Menu  
Only lunch except weekends and holidays, until exhaustion. Limited quantity.
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
Served with 1 glass of wine or a half bottle of mineral water and 1 coffee
  Main Courses  
Mardi : Bavette de Boeuf
et purée au beurre, sauce tartare
Mercredi : Paupiette de veau
et riz pilaf, crème d'ail
Jeudi : Saucisson de Lyon brioché
Frite & Méli-Mélo de salades
Vendredi : Dos de Lieu noir
et purée de patate douce, sauce vierge

Children's Menu 12 €
Served with a fruit juice
Escalope de volaille poêlée et frites maison
Fruit juice

* Our ice creams, sorbets and Baba are elaborated by the ice cream master Compagnie des Desserts

 

Net price, service included.