Home Menu Around the wine Booking Group Meal Good Gifts Welcome Family Customers' Opinion Newsletter Access Map

Open :
Tuesday - Saturday: lunch & dinner
Sunday, Monday: closed
123 rue de Paris
94220 Charenton le Pont

Métro Line 8 Station "Liberté"
Phone: +33(0)1.43.96.09.09

Contact Photos

logo fait maisonOur dishes are all "homemade", ie elaborated from raw products.
The freshness of our kitchen can also impose certain breaks, which is why we publish our card for each service.

 

  Bistrot Menu  
Starter + Main Course or Main Course + Dessert 32,50 €
Starter + Main Course + Dessert
Drink Formula: 1 Kir + 1 glass of wine or 1/2 bottle of mineral water + 1 coffee +9 €
  Starters  
Huîtres de Marennes d'Oleron / 12,50 €
en "Fine de Claire N°3" servies par 6
Croustillant de chêvre / 11,50 €
compotée d'oignons & Méli-Mélo de salade
Œuf d'ile de France / 10,50 €
crème de champignons & sa Mouillette
Clafoutis de Boudin blanc / 10,50 €
au foie gras & Morilles
Terrine de Campagne / 10,50 €
au cognac & sauce tartare
Velouté de Butternut / 10,50 €
& huile de noisette, petits croûtons
  Main Courses  
Filet de Canette rôti / 20,50 €
boulgour aux petits légumes et jus de cuisson
Quenelle de Brochet / 20,50 €
riz noir Vénéré et beurre blanc au Champagne
Rognon de veau poêlé / 22,50 €
purée au beurre et sauce chasseur
Filet de Dorade rôti / 20,50 €
crème de crustacé et petits légumes
Pavé de Rumsteack poêlé / 20,50 €
Grenailles au thym et sauce au poivre
Beef tartare, prepared in our own way, green salad /  20,50 €
Civet de Sanglier / 20,50 €
Sauce Grand Veneur & riz Basmati
Farandole végétarienne / 18,50 €
Velouté - Œuf cocotte - Poêlée de légumes

Suggestions of Epicurus
Beef Rib Aubrac for two, with pepper sauce and fries with a knife 62 €
Plate of cheese and mesclun salad 14,50 €

  Market Menu  
Only lunch except weekends and holidays, until exhaustion. Limited quantity.
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
Served with 1 glass of wine or a half bottle of mineral water and 1 coffee
  Main Courses  
Mardi : Boudin blanc juste rôti
et purée au beurre
Mercredi : Emincé de volaille
Coriandre & curry
Jeudi : Hampe de boeuf
sauce au bleu d'auvergne
Vendredi : Dos de Lieu noir
"miel et sésame"

Children's Menu 12 €
Served with a fruit juice
Escalope de volaille poêlée et frites maison
Fruit juice

* Our ice creams, sorbets and Baba are elaborated by the ice cream master Compagnie des Desserts

 

Net price, service included.