Home Menu Around the wine Booking Group Meal Good Gifts Welcome Family Customers' Opinion Newsletter Access Map

Open :
Tuesday - Saturday: lunch & dinner
Sunday, Monday: closed
123 rue de Paris
94220 Charenton le Pont

Métro Line 8 Station "Liberté"
Phone: +33(0)1.43.96.09.09

Contact Photos

logo fait maisonOur dishes are all "homemade", ie elaborated from raw products.
The freshness of our kitchen can also impose certain breaks, which is why we publish our card for each service.

 

  Bistrot Menu  
Starter + Main Course or Main Course + Dessert 32,50 €
Starter + Main Course + Dessert
Drink Formula: 1 Kir + 1 glass of wine or 1/2 bottle of mineral water + 1 coffee +9,60 €
  Starters  
Huîtres de Marennes d'Oleron / 13 €
"Fine de Claire" Servie par 6
Rillette de poissons à la Ricotta / 13 €
Dès de Patates Douces & coulis de poivron
Cassolette d'Escargots / 13 €
crème d'ail & Julienne de légumes
Oeuf Cocotte à notre façon / 13 €
créme de Céleri & Lardons poêlés
Terrine de Joue de Boeuf / 13 €
brunoise de carotte & Poireau, sauce tartare
Velouté de Potiron / 13 €
éclats de Châtaignes
  Main Courses  
Côte de Cochon rôti, / 22,50 €
Jus de Cuisson & Pommes Grenaille au thym
Filet de Dorade Royale poêlé / 22,50 €
beurre blanc & Linguine
Suprême de volaille rôti / 22,50 €
Sauce Foie gras & Purée au beurre
Thon Albacore aux sésames / 22,50 €
"cuit en Aller & retour" & Confit de légumes tomatés
Pièce du Boucher poêlée / 22,50 €
sauce poivre & Pommes Grenaille, crumble Parmesan
Bouillabaisse du Bistrot / 22,50 €
Rascasse & Dorade, Pomme vapeur, aïoli revisité
Beef tartare, prepared in our own way, green salad /  22,50 €
Farandole végétarienne / 22,50 €
Confit de légumes - Œuf cocotte - Pommes grenaille Crumble Parmesan

Suggestions of Epicurus
Dégustation Apéritif de la mer "Bar à Huîtres"... ... 3 Huîtres Fine de Claire & 1 Coupe Cuvée Ruinart Brut(10cl) 19,50 €
Beef Rib Aubrac for two, with pepper sauce and fries with a knife 75 €
Plate of cheese and mesclun salad 14,50 €

  Market Menu  
Only lunch except weekends and holidays, until exhaustion. Limited quantity.
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
Served with 1 glass of wine or a half bottle of mineral water and 1 coffee
  Starter  
Buchette de Chêvre croustillante / 13 €
Fruits secs & Méli-Mélo de salade
  Main Course  
Bavette d'Aloyau / 22,50 €
Sauce poivre & Purée de Pomme de terre
  Dessert  
Clafoutis aux Fruits / 12 €
Prunes & Clémentines

Children's Menu 12 €
Served with a fruit juice
Fruit juice

* Our ice creams, sorbets and Baba are elaborated by the ice cream master Compagnie des Desserts

 

Net price, service included.