Home Menu Booking Menu des Fêtes 2021 Family Meal Business Meal Good Gifts Welcome Family Customers' Opinion Newsletter Around the wine Access Map

Open :
Tuesday - Saturday: lunch & dinner
Sunday, Monday: closed
123 rue de Paris
94220 Charenton le Pont

Métro Line 8 Station "Liberté"
Phone: +33(0)1.43.96.09.09

Contact Photos

logo fait maisonOur dishes are all "homemade", ie elaborated from raw products.
The freshness of our kitchen can also impose certain breaks, which is why we publish our card for each service.

 

Bistrot Menu
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
Starter + Main Course + Dessert 31,50 €
Drink Formula: 1 Kir + 1 glass of wine or 1/2 bottle of mineral water + 1 coffee +8,80 €
Starters 10,50 €
Huîtres de Marennes Oléron "Fine de Claire N°3" servies par 6
Velouté de Poireaux & petits croûtons
Flan à la chair de Crabe & Tartare d'avocats aux épices
Cassolette d'escargots & Julienne de Légumes, créme d'Ail
Terrine de Canette au cognac et chutney de raisins
Saumon en gravlax et marinade de Betteraves, zeste d'Agrumes
Oeuf Cocotte d'Ile de France façon tartiflette, crème de Reblochon et Bresaola
Port duck foie gras and mango coulis (+6 €)
Clin d'œil avec notre foie gras: Gaillac cuvée Frisson d'Automne 2020 Domaine Carcenac - 6.50€ 12cl
Main Courses 20,50 €
Thon Albacore "cuit en aller et retour" en croûte de sésames, Duo de choux, réduction Balsamique
Beef tartare, prepared in our own way, green salad
Dos de Saumon rôti et créme de Fenouil vanillée, Julienne de Légumes
Magret de Canard rôti et sauce à l'Orange, Riz noir Vénéré
Rognon de veau poêlé et créme de Moutarde à l'Ancienne, Purée de Pomme de terre
Pièce du boucher et pomme de terre Grenaille, sauce au Poivre
Curry d'Agneau, Ananas rôti & chutney de mangue, Riz Pilaf
Entrecôte d'Aubrac env.300Grs et frites au Couteau, sauce au poivre (+8 €)
Desserts 10,50 €
Cheese duo, Brie de Melun and Comté, hodgepodge of salad
Baba au Rhum, raisin en sirop "bien arrosé" & crème chantilly*
Gaspacho de fruits frais et Sorbet citron
Mousse de Nougat, croustillant chocolat et fruits sec façon mandiant
Mille-feuilles Traditionnel du Bistrot
Moelleux chocolat, compotée de Pommes & zeste citron vert
Pain d'épices, Poire pochée et Glace Rhum Raisins
Traditional Profiterole and hot chocolate sauce
Palette of Ice Creams or Sorbets * "Vanilla, Coffee, Chocolate and Strawberry, Raspberry, Lemon and Mango"
Vanille, café, Chocolat, fraise, framboise, mangue, coco et Citron vert

Suggestions of Epicurus
Plate of cheese and mesclun salad 13,50 €
Coffee and its delicacies 8 €

Market Menu
Only lunch except weekends and holidays, until exhaustion. Limited quantity.
Starter + Main Course or Main Course + Dessert 20 €
Served with 1 glass of wine or a half bottle of mineral water and 1 coffee
Starter
Entrée du Marché
Main Course
Plat du Marché
Dessert
Dessert du Marché

Children's Menu 12 €
Served with a fruit juice
Escalope de volaille poêlée et frites maison
Coupe de glace, deux boules
Fruit juice

* Our ice creams, sorbets and Baba are elaborated by the ice cream master Compagnie des Desserts

 

Net price, service included.